Timișoreanca Lavinia Pârva, cerută în căsătorie de Ștefan Bănică Jr.

364

În urmă cu trei ani, lumea showbizului era zguduită de anunțul despărțirii dintre Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. La scurt timp după divorț, Ștefan Bănică Jr. a făcut publică relația lui cu o altă tânără cunoscută, Lavinia Pârva.

Invitată la o emisiune tv difuzată la Pro Tv, Lavinia a răspuns întrebărilor curioase ale prezentatorilor. Ea a vorbit despre inelul de logodnă, nuntă și rochia de mireasă.

„Cum ar fi să spun: A fost nunta, dar nu ştiţi?! Eu nu m-am gândit foarte mult la rochia de mireasă, dar după ce am probat aceste rochii, m-am gândit clar că rochia mea va fi simplă, comodă”, a spus Lavinia Pârva la „Vorbește lumea”.

După ce a vorbit, pe ocolite, despre planurile sale și ale lui Ștefan Bănică Jr. de viitor, Lavinia a declarat voalat că a fost cerută în căsătorie.

”Indiferent cum se întâmplă lucrurile astea, eu nu o să spun. Am fost oarecum noi doi. Ideea este că indiferent când o voi face, nu o să spun. Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu. Nu sunt obişnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea. Ne mai gândim puţin unde facem nunta. Ştiu că trebuie să fie un moment special, iar lângă mine vor fi oamenii care mă iubesc”, a spus Lavinia Pârva.

 

Sursa: huff.ro

LĂSAȚI UN MESAJ