Timișoara vrea să găzduiască cel mai mare festival al motocicliștilor din România

3398

Road Patrol MC România Bikers Festival și-a câștigat un renume și o tradiție pe care va încerca să o repete și să o întărească în zilele 17 – 19 iunie, la Poligonul AJVPS, de la Pădurea Verde din Timișoara.

Prima zi a festivalului va fi dedicată întâmpinării participanților și a invitaților urmând ca la lăsarea serii să se dea startul primelor concerte live.

Pentru cei mai rezistenți, va fi pregătit și un DJ care să mențină și să întrețină ambianța după încheierea concertelor.

Road_Patrol_Bikers_Festival_2016Pentru ziua de sâmbătă, se va începe dimineață cu cafeaua, care să pună cât de cât pe picioare pe motocicliști pentru paradă.
Parada va începe de la Poligonul AJVPS și se va încheia tot acolo.
Vor urma concursurile la care vom asista la adevărate demonstrații de măiestrie și îndemânare la finalul cărora vor fi premiați câștigătorii.

Ca line-up, în festival, s-au anunțat trupele Sonatic, Gorun, Sanctuar, Pandora, Mayburn (Austria), Burning Table și Truda.

Clubul Road Patrol MC România este o asociație non-profit înființată in anul 2001, pentru a promova și reprezenta interesele iubitorilor de motociclete din Timișoara și nu numai.
Între timp clubul a adăugat pe lângă chapterul din Timișoara și chapterele Hunedoara, Lugoj și Nomads.
În total, cu suișuri și coborâșuri clubul a ajuns să numere în prezent peste 40 de membri.
Clubul are ca obiectiv principal sprijinirea comunității de motocicliști din arealul de influență și se implică în acțiuni de conștientizare a participanților la trafic asupra existenței motocicliștilor, dar și să promoveze interacțiunea între oameni și muzica de calitate.

Așa că au creat Road Patrol MC România Bikers Festival, care a început în anul 2002, când a fost organizată prima ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ