Timișoara – singurul oraș din România care va avea, de joi, transport în comun pe apă

1254

Timișoara este singurul oraș din țară care beneficiază de vaporașe pentru transportul în comun. Iar autoritățile spun că primele curse pornesc de joi, 4 octombrie.

„Societatea de Transport Public Timişoara va scoate la apă cele şapte vaporaşe, pentru a efectua curse de transport public pe canalul Bega.Cursa inaugurală va avea loc în 4 octombrie, de la ora 07:43, cu plecare din staţia Catedrala Mitropolitană, traseul urmând să fie efectuat până la Uzina deapă şi retur”, anunță STPT.

Vaporaşele vor circula în regim de transport în comun cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, sfârşitul de săptămână fiind destinat curselor de agrement, care vor fi efectuate cu un vaporaş. Contravaloarea unei curse cu vaporaşele va fi de un leu, iar biletele vor fi cumpărate de la un angajat al S.T.P.T., fiecare vaporaş fiind dotat cu casă de marcat.

Categoriile sociale beneficiare de gratuităţi pe transportul public local vor circula gratuit. Programul curselor va fi afişat în staţiile de pe canalul Bega şi pe www.stpt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ