Timişoara rămâne fără un mall. Află cine a oprit proiectul

3955

Timişoara va avea un mall mai puţin decât era programat. Proiectul de construire a unui mare centru comercial la ieşire din oraş, pe Calea Lugojului, a fost abandonat. Dovada vine de la investitori, care au scos la vânzare terenul.

Astfel, Plaza Centers vinde un teren de 32.000 de metri pătraţi la preţul de 7,5 milioane de euro, titrează Ziarul Financiar. Momentan, pe gardul care împrejmuieşte proprietatea încă stă sus anunţul de deschidere a mall-ului în 2018.

Investitorii nu au vrut să dezvăluie motivele. Asta deşi s-a discutat despre construirea mall-ului timp de mulţi ani şi lucrurile nu s-au mişcat mai deloc, chiar dacă încă de acum 2 ani au fost eliberate toate avizele pentru proiect. Mai mult, cei de la Plaza Centers semnaseră anul trecut contracte cu mai multe hypermarketuri care urmau să îşi deschidă magazine în complex.

„Terenul este disponibil la vânzare, iar preţul pe care îl cerem este de 7,5 mil. euro. Nu pot comenta motivele pentru care vindem terenul. De asemenea, am mai vândut terenurile pe care le deţineam în Slatina şi Iaşi, iar pentru cele din Miercurea Ciuc şi Constanţa avem deja un precontract semnat“, a spus, pentru Ziarul Finanaciar, Hanan Shraiter, marketing&business development manager în cadrul Plaza Centers.

LĂSAȚI UN MESAJ