5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Timișoara poate intra, spre finalul anului, în incapacitate de plată! Vedeți cine susține asta – VIDEO

Bugetul Timișoarei, votat în ședința de la sfârșitul săptămânii trecute în ședința Consiliului Local Timișoara, nu este în pericol, cel puțin deocamdată.

Social democrații n-au renunțat cu sufletul împăcat la boicotarea bugetului Timișoarei, deși din cauza votului ”pro” dat de Traian Stoia, acesta a fost adoptat la limită. Noul lider de grup al PSD din CLT, Dan Idolu, spune că ”la propunerea noii noastre colege din Consiliul Local, avocata Luminița Țundrea, vom merge cu bugetul Timișoarei, în contencios administrativ, pentru că nu este normal cum ne-a fost băgat pe gât. Este inadmisibil să nu putem sprijini candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Europeană a Culturii, la fel cum fac celelalte orașe rămase în competiția finală.”

Vicepreședintele PSD Timiș Alfred Simonis crede că ”dacă nu reușim să rezolvăm problema în contencios administrativ ne mai rămâne o cale de atac, la rectificarea bugetară din vară, pentru că, altfel, Timișoara este în pericol de a intra în incapacitate de plată, spre finalul anului, în ciuda opoziției noastre”. „Primarul nu-și vede decât propriile interese, la fel ca și Traian Stoia, care a votat bugetul pentru că și-ar fi negociat propriile amendamente, după cum chiar el s-a exprimat”, concluzionează Alfred Simonis.

Alte subiecte :

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Siguranța alimentelor și igiena produselor, întru-un seminar de informare organizat de CCIAT | FOTO-VIDEO

Pentru a avea un mediu de afaceri bine informat, la curent cu tot ce e bine de știut în domeniul legislației, Camera de...

Citește și :