Timișoara nu scapă de gunoaie. Nici amenzile și nici camerele de supraveghere nu descurajează lipsa civilizației

41

Timișoara continuă să fie sufocată de deșeuri. Nici amenzile și nici camerele de supravegehre amplasate peste prin otaș nu îi descurajează pe cei certați cu bunul simț să abandoneze gunoaie unde apucă.

Zeci de persoane au fost sancționate în ultima săptămână, iar în septembrie aproape 150 de timișoreni au sunat la Poliția Locală pentru a sesiza apariția unor rampe de deșeuri.

”În ultima săptămână, au fost aplicate pentru abandonarea de tot felul de resturi pe domeniul public un număr de 60 de sancțiuni contravenționale, conform HCL 371/2007, care prevede sancțiuni între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și între 1.000 și 2.500 lei pentru persoanele juridice. Pe linie de rampe clandestine de deșeuri, polițiștii locali au surprins și sancționat mai multe persoane depistate abandonând deșeuri în locații precum str. Miorița, Rusu Șirianu, Aleea Cristalului”, a transmis Poliția Locală.

O firmă care funcționează pe bulevardul Vasile Pârvan a fost sancționată atât pentru depozitarea de deșeuri, cât și pentru nerespectarea prevederilor privind colectarea selectivă a resturilor, cu două amenzi în valoare de 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ