Timişoara a devenit paradisul joburilor bine plătite din România!

6611

7650 de posturi sunt disponibile, la nivel naţional, prin intermediul portalului Bestjobs.eu.

Cele mai multe oferte – peste 3.500 – sunt pentru Capitală, care este urmată de Timişoara cu circa 840 de joburi. Următoarele orașe ca număr de locuri de muncă disponibile sunt Cluj cu 695 de locuri de muncă, Iași – 521, Brașov – 472 și Sibiu – 268.

Cele mai multe anunțuri se adresează programatorilor/developerilor, agenților sau consultanților de vânzări, managerilor de proiect și managerilor de vânzări. Mai sunt căutați asistenți medicali, manageri IT, economiști, contabili, dar și farmaciști, electricieni, reperezentanți medicali, auditori și medici generaliști. Alte anunțuri vizează ingineri proiectanți, asistenți și medici stomatologi, administratori de rețea, designeri grafici, recepționeri, bucătari, arhitecți, chimiști, infineri constructori și medici veterinari.

În ceea ce privește oferta de locuri de muncă în străinătate, pe acest portal, cerere foarte mare de personal este în țări precum Austria, Italia, Germania, Marea Britanie și Franța.

La nivel european, oferta este generoasă pentru agenții de vânzări, cu peste 3.200 anunțuri de angajare active în Italia. La mare căutare în Italia sunt și operatorii telefonici (call center), agenții imobiliari, chelnerii, bucătarii sau barmanii. Chelnerii sunt căutați și în Franța. Italia oferă cele mai multe posturi și pentru programatori, funcționari economici, contabili dar și secretare.

În căutare de medici sau asistente medicale sunt: Germania, Italia, Marea Britanie sau Franța.

Sursa: Radio Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ