Timișeni cooptați în echipa României de Șah

73

Constantin Lupulescu și juniorul David Gavrilescu – jucători ai clubului CSC Ghiroda – selecționați de Federația Română de Șah la Campionatele de șah de la Batumi (Georgia), 23 octombrie-3 noiembrie.

Datorită performanțelor deosebite pe care le-au obținut, cei doi jucători au fost selecționați în echipa de seniori, pentru a reprezenta România la Campionatele Europene din Georgia. Componența echipei masculine de seniori selecționată pentru a reprezenta România la aceste campionate este următoarea: Constantin Lupulescu, Mircea-Emilian Pârligras, Bogdan-Daniel Deac, David Gavrilescu, Tiberiu-Marian Georgescu. Rezervă: Lucian-Costin Miron
Căpitan: Alin-Mile Berescu

„Suntem deosebit de onorați pentru această selecție și pentru faptul că avem în cadrul clubului nostru jucători de o asemenea valoare și, în acelasi timp, ne bucurăm că am avut prilejul să învățăm tainele șahului de la acești doi jucători în vizita pe care au făcut-o în comunitatea noastră cu prilejul câștigării Cupei României la Șah, cupă câștigată în premieră de CSC Ghiroda în mai 2019. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale tuturor iubitorilor de șah și copiiilor de la secția de șah din cadrul clubui nostru, valoriile acestui minunat sport care, în timp, le dezvoltă abilitățile creative, încrederea și modul de gândire. Șahul te învață să fii inventiv”, spune Marius Mihai Poclid – director Club Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ