TIMIȘ | Finalul scrutinului, primit cu bucurie la PNL și USR FOTO-VIDEO

632

Închiderea urnelor și publicarea primelor rezultate exit-poll au fost primite cu zâmbete și aplauze, atât la sediul PNL Timiș, cât și la cel USR. Ambele partide susțin însă că se vorbește de o bucurie ponderată, cel puțin până la numărătoarea voturilor.

Bucurie, desigur, dar o bucurie rațională, ponderată, pentru că noi nu uităm că suntem în fața unor rezultate exit-poll, și nu în fața rezultatelor numărării voturilor. Prin urmare, asteptăm cu calm, dar și cu optimism, să se confirme ceea ce acum a rezultat la exit-poll. Evident că ne-am bucura enorm să câștigăm aceste alegeri, să fim partidul numărul 1, am muncit enorm pentru asta, am dat dovadă de seriozitate în tot ce am făcut. Am făcut proba că nimeni nu poate reprezenta mai bine interesele României în Parlamentul European decât reprezentanții PNL, pentru că PNL este partidul cu cea mai mare credibilitate pe plan internațional, a spus liderul PNL Timiș, Nicolae Robu.

Edilul-șef al Timișoarei a ținut să comenteze și rezultatele estimative atribuite USR-PLUS. „Este limpede că s-au produs schimbări substanțiale în privința electoratului, ceea ce nu e surprinzător, decât poate prin proporțiile acestei schimbări. Noi, mai ales cei care trăim în aceste orașe mari, cu multe companii mari, unde sunt angajați foarte mulți tineri care își propun țeluri comune, știam că va fi o creștere a unei forțe politice mai nou apărute, USR-Plus, și coroborat, această creștere cu prezența slabă în mediul rural, a facut ca acest partid să fie unul foarte bun. Noi știm rezultatele exit-poll, dar oricum am lua-o, este limpede că este un scor foarte bun, pentru care eu nu pot decât să îi felicit”, a adăugat Robu.

 

Și Nicu Fălcoi, de la USR Timiș a salutat succesul partidului pe care îl reprezintă, adăugând însă că „munca grea de abia acum începe”.

„Mulțumim membrilor noștri, voluntarilor, colegilor care au fost alături de noi. Să nu lăsăm totuși rezultate bunele de azi să ne amăgească, e doar un prim pas important spre ceea ce ne dorim cu toții. Țara nu e încă salvată, abia acum începe lupta cea mai grea, pentru că țara este condusă încă de infractori și incompetenți. Ceea ce vom face de acum înainte contează, încercăm să salvăm fiecare sat, comună, oraș din această țară, de penali”, a spus Fălcoi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.