Țigări de contrabandă, vândute la magazin

418

Patronii unor magazine din Lipova, județul Arad, s-au trezit cu mascații la ușă. Oamenii legii au pecheziționat două societăți comerciale unde au descoperit comerț ilicit cu țigări. Tutunul scos la vânzare era fie netimbrat, fie timbrat necorespunzător.

”În urma activităților desfășurate de polițiști la sediile societăților comerciale de pe raza localității Lipova, administrate de o femeie de 40 de ani, din Arad, respectiv de un bărbat de 44 de ani, din Lipova, au fost găsite, în incinta unui magazin, 720 țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și suma de 1.950 de lei, provenită din vânzarea de țigarete”, a transmis IPJ Arad.

Tigările, suma de bani, precum și unitațile DVR ale sistemului de supraveghere au fost indisponibilizate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

Pe numele administratorilor societăților comerciale au fost întocmite dosare penale pentru contrabandă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ