9.7 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Țigarete destinate vânzării ilegale, depistate de jandarmi în piața Iosefin

În data de 18 ianuarie, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în timpul derulării unei acțiuni punctuale desfășurate împreună cu reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale Timișoara, pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit de produse accizabile, a depistat în piața Iosefin din Timișoara, un bărbat in vârstă de 45 de ani, care deținea țigarete nemarcate fiscal.

Jandarmii au identificat în bagajul acestuia 3800 de țigarete de proveniență extracomunitară, ambalate în pachete inscripționate cu 3 mărci de notorietate.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara pentru îndeplinirea procedurilor, iar pachetele cu țigarete au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :