”The Journey” – povestea de succes a campioanei

305

Campioana și-a continuat pașii ce o apropie de modelul european și pentru a doua oară a scos un catalog propriu. ”The Journey” este continuarea primei părți lansate în urmă cu câțiva ani și în el regăsim povestea de succes a unui club ambițios și exemplar în piesajul sportului românesc.

După ”The Knot” urmează ”The Journey” și povestea merge mai departe întocmai ca și destinele clubului din Ronaț. Cel mai de succes club al zilelor noastre în sportul din vestul țării și nu numai își întărește imaginea. A scos pe piață al doilea catalog propriu de prezentare, mutare unică în sportul românesc.

”Reprezintă drumul clubului către ceea ce tindem să fim. Suntem abia la jumătatea acestui drum pe care l-am început acum câțiva ani. Este felul nostru de a ne prezenta și de a ne face cunoscuți fanilor. Este dacă vreți și modul nostru de a le mulțumi suporterilor pentru că ne sunt aproape. Ideea nu a fost una de face un business cu acest catalog pentru că e oarecum cu circuit închis”, a precizat vicele clubului, Dușan Filipaș.

Lansarea ediției a doua a catalogului a avut loc în casa universitară a clubului, respectiv la Universitatea de Vest, în prezența rectorului și totodată a parlamentarului Marilen Pirtea, precum și a numeroșilor invitați. ”The Journey” a fost editat în 500 de exemplare sub îngrijirea Lianei Marin, o apropiată a clubului de rugby. ”Vinovatul de serviciu” este același Dan Dinu, finanțatorul grupării din anul 2010 și până prezent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ