”Testele anti-Covid pot fi fentate!” Ipoteza uluitoare lansată de renumitul doctor Virgil Musta

320

CFR Cluj a avut aproape 30 de cazuri de oameni infectați cu Covid-19. Totuși, după următorul test făcut, toți jucători au ieșit negativi. Întrebat despre această situație, Virgil Musta a oferit o ipostază șocantă.

CFR Cluj ajunsese la aproape 30 de cazuri de Covid-19
În acest moment, jucătorii au scăpat de virus
Medicul de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara susține că putem vorbi despre o eroare, dar lansează și varianta ”păcălirii testelor”.

”Dacă pacienții știu să fenteze mecanismul testului Covid-19, chiar îl pot fenta”
„Există riscul ca testele să fie pozitive la prima testare, iar la a două testare, dacă pacienții știu să fenteze mecanismul, chiar să îl fenteze. Nu am datele necesare să explic, dar pot fi fentate.

Nu pot să spun public că lumea poate va încerca să păcălească sistemul, dacă au nevoie de un test negativ, mai ales dacă vrea să plece în altă țară și are nevoie de un test negativ. Boala apare în câteva zile, dar există posibilitatea ca într-o perioadă scurtă de timp să nu apară în faringe virusul.

Diagnosticul pentru depistarea virusului se face printr-o anumită metodă, în care se determină din diferite produse patologice, din faringe, plămâni și altele. Depinde de situația fiecăruia, dar pentru un diagnostic simplu se face testul din faringe, din gât.

Toate laboratoarele care fac testul trebuie să aibă echipamente care să nu dea erori. Totuși, testele pot da o eroare de 70%, dar asta nu înseamnă că din 10 persoane care fac testul să fie pozitive toate 10. Poate nu au fost echilibrate echipamentele”, a spus Virgil Musta, citat de Fotbal Look.

Gigi Becali s-a gândit și el la varianta ca CFR Cluj ar fi putut ”fenta” testele Covid-19, pentru a amâna duelul FCSB – CFR.

”Chiar i-am spus lui MM nu cumva au făcut ăștia vreo șmecherie? Ori a făcut un test la mişto CFR, m-am gândit şi eu la un şiretlic, nu trebuie să luaţi de bună treaba asta, dar noi, românii, ştiţi cum suntem”, spunea Becali, după amânarea meciului FCSB – CFR.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ