17.2 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

Termen extins pentru cei care doresc să se implice în monitorizarea campaniei de bugetare participativă

Pentru a asigura o reprezentativitate cât mai largă în cadrul comisiei care va monitoriza desfășurarea ediției cu numărul 3 a campaniei de bugetare participativă, Primăria Municipiului Timișoara extinde termenul de înscriere până în data de 20 mai 2024, ora 22:00.

Comisia de Buget Participativ monitorizează desfăşurarea campaniei și respectarea obiectivelor și principiilor acesteia, verifică eligibilitatea propunerilor de proiecte primite, coordonează, împreună cu specialiști din primărie, analiza tehnică, juridică și financiară a propunerilor de proiecte eligibile, anunță public proiectele care vor intra în etapa de votare, precum și proiectele câștigătoare, centralizează și publică informațiile privind implementarea acestora și evaluează campania.
Detalii cu privire la condițiile de participare, atribuțiile comisiei, precum și formularul de înscriere, se găsesc aici:https://decidem.primariatm.ro/bp/2024/selectie-comisie.

Campania „Timișoara decide!” este o inițiativă anuală a Municipiului Timișoara, prin care se urmăreşte identificarea proiectelor de interes local iniţiate de cetăţeni şi care pot fi implementate de Primăria Municipiului Timişoara. Anul acesta, primăria alocă 4 milioane de lei din bugetul local pentru propunerile de proiecte venite din partea timișorenilor.
Regulamentul privind implementarea Bugetului Participativ în municipiul Timișoara, pe anul 2024, poate fi consultat aici: https://decidem.primariatm.ro/bp/2024/regulament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Un pod important din Timișoara riscă să nu fie reabilitat prea curând din lipsa banilor

Expertiza arată că podul se află într-o stare necorespunzătoare în privința elementelor de rezistență și a infrastructurii. Reabilitarea Podului Muncii din Timișoara, care face legătura...

Citește și :