Teatrul Ambulant din Banat, a treia oara în localitatea timișeană Dumbrăvița-VIDEO

116

Teatrul Ambulant din Banat, a treia oara în localitatea timișeană Dumbrăvița

  La sfârșitul săptămânii trecute Teatrul Ambulant din Banat – inițiat de actorul Géza Aszalos și de deputatul UDMR Zsolt Molnár – a poposit pentru a treia oara în localitatea timișeană Dumbrăvița. Actorii au parcurs repetițiile piesei Rózsa, a lovag  în comuna Tormac, iar după premieră au ajuns și în Lugoj, Dumbrava, Moșnița Nouă, Dumbrăvița, Țipari, Otelec și Sânnicolau Mare. Azi spectacolul în limba maghiară poate fi urmărit în satul Cherestur, urmează Dorobanți, Chișineu-Criș, Zerind, Teremia Mare și Bodo pe data de 13 august.

Spectacolul din Dumbrăvița a fost un real succes pentru Teatrul Ambulant din Banat. În fața bisercii reformate din Parcul Central s-au adunat atât localnici cât și timișoreni dornici de o comedie autentică iar aplauzele nu au lipsit la sfârșitul reprezentației.

Echipa teatrului este alcătuită din Géza Aszalos (regizor), Alpár Albert (decor și costume), Enikő Orbán (dramaturg), Péter Hodu (actor, Teatrul Național din Seghedin), Tímea Vincze (păpușară, Teatrul de Păpuși “Puck” din Cluj-Napoca), Csongor Mihály (păpușar, Tîrgu-Mureș), Ildikó Lanstyák (actriță proaspăt absolventă, Dunajská Streda, Slovacia) și Zoltán Dévai (actor, Teatrul de Cameră din Senta, Serbia).

http://dumbravitatv.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ