Teatru în aer liber, de la Auăleu, în Piața Sfântul Gheorghe

28

Timișorenii se pot relaxa la un spectacol de teatru. Acesta va fi susținut de trupa Auăleu, în aer liber, în Piața Sfântul Gheorghe. Doar 100 de persoane pot urmări piesa ”Miorița”, pentru că spațiul nu permite un număr mai mare de participanți pentru a se păstra distanța fizică.

Accesul se va face pe baza de înscriere pe pagina Evenimente Primăria Timișoara, în limita locurilor. Spectacolul are loc, vineri, de la ora 21:30. AUĂLEU este o antrepriză teatrală autonomă înființată în 2005 în garajul și curtea unei case la periferia artei și a orașului Timișoara.

În 12 ani de existență, trupa a jucat în case părăsite, bodegi, cluburi, beciuri, sub poduri, în corturi militare, piețe, hoteluri, scene improvizate, parcuri. Auăleu luptă să își păstreze demnitatea, se străduie să nu trădeze teatrul, scopul, principiile sale și rațiunea de a exista a unui spectacol pe o scenă.

Spectacolele Auăleu sunt un mix de teatru, concert, lirică, cabaret-noir, circ, musical, animație, basm și tragi-comedie pe texte proprii și se situează la granița dintre rânjet și surâs, toate având în comun o estetică a derizoriului proprie trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ