Țeapă pe un site de comerț online. Ce-a pățit un arădean care și-a comandat un telefon

204

Site-urile de comerț online, cum este OLX, sunt platforme ideale pentru cei care vor să facă bani rapid înșelând clienții. Un escroc a fost descoperit de polițiștii din Arad.

Bărbatul cercetat pentru înșelăciune a vândut pe platforma online un telefon cu 500 de lei. Când a primit mobilul, cumpărătorul și-a dat seama că acesta nu funcționează.

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din Almaș, bănuit de înșelăciune. Acesta, în luna decembrie 2018, ar fi vândut pe o platformă de comerț online un telefon mobil în valoare de 500 de lei. În urma achiziționării telefonului mobil, cumpărătorul a constatat că acesta este inutilizabil. Contactând telefonic vânzătorul și explicându-i situația situația de fapt, vânzătorul s-a recomandat a fi altă persoană, solicitându-i cumpărătorului o întâlnire în Arad, pentru remedierea situației și returnarea banilor. Fiind prezent la ora și locul stabilite, partea vătămată și-a dat seama că a fost înșelată, anunțând de îndată organele de poliție”, au povestit polițiștii din Arad.

Cei 500 de lei au fost recuperați de polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ