Taylor Townsend, încă o „victimă” din România

139

Sorana Cîrstea (29 de ani, nr. 106 WTA) a fost eliminată în turul trei de la US Open în faţa jucătoarei din America, Taylor Townsend (23 de ani, nr. 116 WTA), cu scorul 5-7, 2-6, după o oră şi 29 de minute de joc.

Românca a început bine meciul în faţa sportivei care i-a distrus visul Simonei Halep, de a câştiga al treilea titlu de Grand Slam din carieră. În turul doi de la US Open, Taylor Townsend a eliminat-o în trei seturi pe fostul lider mondial, scor 2-6, 6-3, 7-6.

Sorana a dus repede scorul la 2-0 la game-uri, după ce a reuşit break-ul în al doilea game. Townsend şi-a revenit şi primul set s-a jucat intens, s-a ajuns la egalitate la game-uri, 3-3, 4-4, 5-5, iar jucătoarea din America a câştigat la zero următoarele două game-uri şi a câştigat primul act după 51 de minute de joc, scor 7-5.

Taylor Townsend a continuat forma bună şi în setul doi şi a câştigat două game-uri la rând. Sorana a reuşit să întrerupă avântul americancei, dar jucătoarea în vârstă de 23 de ani nu i-a dat nicio şansă româncei. Cîrstea a mai luat un singur game, iar Townsend s-a impus în actul secund cu 6-2, după 38 de minute de joc.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ