Tatăl din Arad care își va vedea copilul de 1 an abia când acesta va ajunge la majorat. Ce a făcut individul

276

Isac Negru, tânărul din localitatea arădeană Sântana care și-a ucis înjunghiat mortal iubita, a fost condamnat la închisoare pentru omor. Bărbatului i s-a interzis să-și vadă copilul în următorii 17 ani. Mai mult, el va trebui să plătească daune morale în valoare de 150.000 de euro rudelor fetei pe care a ucis-o.

Băiețelul tânărului are acum un an și se află în grija bunicilor materni. Isac Negru a înjunghiat-o pe mama copilașului, la opt luni după ce născut, notează observator.tv.

Crima a avut loc în localitatea Sântana, la sfârșitul lunii mai. Orbit de gelozie, Isac Negru și-a ucis iubita, o adolescentă de 16 ani. Fata tocmai născuse un băiețel de opt luni și locuia împreună cu iubitul ei, care este tatăl bebelușului.

După ce s-a certat cu iubita sa, Isac Negru este acuzat că a ucis-o pe fată cu patru lovituri de cutiț.

Judecătorii Tribunalului Arad au avut nevoie de numai trei termene, dintre care unul a fost o amânare a procesului, pentru a da sentinţa în acest dosar.

„Condamnă pe inculpatul Negru Isac la pedeapsa de 15 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi drepturile părinteşti pe o durată de doi ani.”, este soluţia magistraţilor.

După ispășirea pedepsei, Isac Negru nu va avea dreptul încă doi ani să comunice cu membrii familiei și nici cu copilul său care acum are numai un an.

Mai mult, bărbatul condamnat pentru omor va trebui să plătească și despăgubiri atât familiei fostei sale concubine, cât și copilul său.

Judecătorii Tribunalului Arad au decis ca părinţii fetei ucise să primească fiecare câte 50.000 de euro. Aceeaşi sumă trebuie să o primească şi copilul criminalului, care este reprezentat legal de bunicul lui.

sursa – libertatea.ro

foto: criticarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ