5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Târguri tematice, observații astronomice și teatru de copii, în week-end, la Iulius Mall

Noi ediții ale târgurilor Bag Expo şi Expomineralia se desfășoară la demisolul Iulius Mall, până duminică inclusiv. Clienții vor descoperi nenumărate accesorii în ton cu zilele călduroase, care să le completeze garderoba de sezon. La târgul Bag Expo, pasionatele de modă au la dispoziţie colecția de accesorii primăvară-vară, care propune o varietate de genți ideale pentru personalizarea ținutelor de sezon, cum sunt rucsacurile în nuanțe pastel. Totodată, cele care își propun ca pe 1 mai să se relaxeze pe malul mării, pot alege și genți de plajă. Bag Expo reunește aproximativ 6.000 de articole, de la plicuri elegante, clutch-uri, genţi casual sau sport şi poşete, până la trollere, genţi de voiaj, serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele.

Expomineralia le aşteaptă pe femei cu noi colecţii de bijuterii pentru ocazii speciale. În plus, cele care vor spune „Da!” anul acesta vor găsi la târgul de la demisolul mall-ului numeroase seturi de bijuterii pentru mirese. Pe lângă acestea, pot alege din peste 150.000 de articole realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase.

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall va avea loc Târgul de Produse Naturiste şi Bijuterii Terapeutice. Zeci de expozanți vor prezenta produse care păstrează proprietățile naturale și care sunt beneficiile acestora pentru o viață sănătoasă. Oferta va include miere, sucuri, gemuri și siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri și multe alte produse alimentare naturale. Totodată, doritorii vor găsi remedii medicinale, cristale și minerale cu proprietăți terapeutice, cosmetice naturale, articole feng shui, bijuterii antialergene, produse bio de curățenie și alte propuneri ecologice.

Curioşii care vor să admire stelele pe bolta cerească sunt aşteptaţi sâmbătă, 21 aprilie 2018, la Iulius Mall, la ediţia de primăvară a evenimentului „Ziua Astronomiei 2018”. Acţiunea este organizată de Societatea Română pentru Astronomie Culturală şi Astroclubul Antares Timişoara. De la ora 19.30, publicul va avea ocazia să observe prin telescop Luna, Stele Duble şi Roiuri de Stele. Întâlnirea cu cei interesaţi va avea loc pe terasa food court-ului Iulius Mall. Participarea este gratuită, evenimentul urmând să aibă loc doar în caz de vreme favorabilă.

Şi iubitorii de literatură sunt invitaţi duminică la un eveniment inedit, în zona Intersport. Proiectul „Bookurie fără etichetă” reprezintă un mic târg de carte, în care cititorii vor achiziţiona volume ambalate în coli de hârtie, fără să ştie despre ce titlu sau autor este vorba. Pe ambalaj vor fi trecute câteva informaţii despre carte, care includ genul abordat şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul. Cei interesaţi pot intra în posesia unei cărţi, oferind o donație minimă în valoare de 10 lei, iar banii colectaţi vor fi direcţionaţi către o cauză nobilă. Evenimentul este organizat de Rotaract Timişoara Cetate, între orele 12.00 – 20.00.

„Fata Babei şi Fata Moşului” este piesa de teatru programată pentru copii, în această duminică. Prichindeii sunt aşteptaţi în food court, de la ora 12.00.

(P)

Alte subiecte :

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Siguranța alimentelor și igiena produselor, întru-un seminar de informare organizat de CCIAT | FOTO-VIDEO

Pentru a avea un mediu de afaceri bine informat, la curent cu tot ce e bine de știut în domeniul legislației, Camera de...

Citește și :