Târgului Apicol de la Ghiroda revine

226


Primăria Ghiroda în parteneriat cu Asociația Apis Banatica organizează cea de-a XI-a ediție a Târgului Apicol în data de 12-13 martie 2022, un eveniment de mare importanță pentru comunitatea din Ghiroda dar și pentru apicultorii și comercianții din toate regiunile țării.

După ce anul trecut a absentat din peisajul evenimentelor culturale, Târgul Apicol se întoarce în curtea Căminului Cultural din Ghiroda, unde vor fi și în acest an amenajate spații de prezentare pentru expozanții care își vor prezenta și comercializa produsele. Publicul va putea alege dintr-o varietate largă de produse specifice din miere, de la apicultori veniți din toate regiunile țării care își aduc cel mai gustos rezultat al muncii lor.
În cele două zile de târg, participanții vor asista la spectacole și momente artistice, iar copiii vor putea lua parte la ateliere de pictură și desen. Accesul în interiorul Târgului se va permite doar pe baza Certificatului Verde, iar participarea se va face cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

În perioada următoare sunt așteptați producătorii și comercianții din domeniu să își exprime intenția de a participa la acest târg, la adresa de e-mail targulapicolghiroda@yahoo.com sau la numerele de telefon +40 755 081 340 – persoană de contact Felician Demea și +40 761 501 030 – persoană de contact Florentina Leordean.

Pentru mai multe informații suplimentare:
Anamaria Bărăgan +40 741 111 141

LĂSAȚI UN MESAJ