24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Târgul de Paști se deschide oficial la Timișoara | VIDEO

Târgul de Paști se deschide oficial, duminică, în Piața Libertății din Timișoara.

Târgul de Paști de la Timișoara se va deschide duminică după-amiază, după celebrarea Liturghiei pascale.

Astfel, la ora 12.30, Alaiul Primăverii va porni de la Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, spre Piața Libertății, unde va avea loc și un scurt spectacol. Alaiul Primăverii este însoțit de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex.

Seara, de la ora 18.00, Piața Libertății este program un concert extraordinar de Paști susținut de orchestra simfonică “Lira”. Programil cuprinde lucrări de Vivaldi, Strauss, Weber și Haciaturian.

Târgul de Paști va fi deschis până în data de 6 mai, perioadă în care organizatorii anunță peste 70 de evenimente. Vor avea loc concerte și recitaluri muzicale, spectacole de dans, folclor, teatru, film, animație stradală, dar și ateliere pentru copii. Spațiile de desfășurare sunt Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și Piața Traian.

Până în 28 aprilie, fosta florărie din Piața Victoriei va găzdui ateliere cu tematică pascală pentru copii. Programul atelierelor este de luni până vineri, între orele 9.00 și 12.00, iar în weekend, între orele 10.00 – 13.00, respectiv 15.00 – 18.00.

De Florii, pe 28 aprilie, organizatorii promit activități și suprize florale la Târgul de Paști.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Un medic reputat s-a sinucis în spitalul în care profesa

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu s-a sinucis Colegii și pacienții încă nu pot înțelege gestul medicului, care era descris drept...

Citește și :