Târg de produse naturale, premii de răsfăț și evenimente dedicate femeilor, la Iulius Mall

86

Agenda săptămânii de la Iulius Mall Timişoara include evenimente prin care sunt sărbătorite doamnele și domnișoarele, dar și activități pentru prichidei. În plus, cumpărăturile sunt răsplătite cu premii de răsfăț.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, pe 8 martie 2018, între orele 15.00 – 18.00, Iulius Mall le va întâmpina cu flori pe doamnele şi domnişoarele venite la cumpărături.

Tot joi, de la ora 16.00în zona IntersportAsociaţia Amicus va organiza proiectul „Gala mamelor”. Evenimentul are ca scop aprecierea şi premierea mamelor pentru rolul important pe care îl au în educația pe care o transmit generațiilor de copii şi tineri. Se vor acorda diplome şi vor avea loc şedinţe foto, toate într-un cadru relaxant şi festiv dedicat Zilei Mamei.

Weekend-ul acestala parterul Iulius Mall va avea loc Târgul de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice. Devineri până duminică inclusiv, zeci de expozanți vor prezenta produse cu numeroase proprietăți naturale și beneficii pentru o viață sănătoasă. Oferta va include miere, sucuri, gemuri și siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri și multe alte produse alimentare naturale. Totodată, doritorii vor găsi remedii medicinale, cristale și minerale cu proprietăți terapeutice, cosmetice naturale, articole feng shui, bijuterii antialergene, produse bio de curățenie și alte propuneri ecologice.

Duminică, de la ora 12.00în zona food court, prichindeii sunt așteptați la o nouă poveste spusă de marionete. Teatrul de păpuși din această săptămână le va prezenta micilor spectatori peripețiile „Motanului Încălţat”.

 Până pe 8 martiecumpărăturile din Iulius Mall Timișoara sunt răsplătite cu peste 1.500 de cadouri. Toți cei care cumpără în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie în campania „Amazing woman”. Cei mai norocoși clienți vor fi desemnați în urma extragerii din 9 martie, atunci când vor fi oferite numeroase premii5 bijuterii Amazing Jewelry15 seturi de make-up Melkior și 25 de vouchere la The Body Shop. În plus, zilnicprimii 188 de participanți vor primi instant băuturi răcoritoare.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ