Târg de adopții pisici, la Timișoara. Cum poți lua acasă o felină

136

Timișorenii iubitori de animale sunt încurajați să adopte o pisică abandonată. Astfel, Asociația Pieces of Heaven îi invită la un târg de adopții inedit, organizat sâmbătă, 13 februarie, chiar cu o zi înainte de Valentine’s Day. Asta cu scopul de a le da ocazia oamenilor care vor trece pragul evenimentului „să se îndrăgostească de una dintre felinele noastre”, transmit organizatorii.

Toate pisicile prezente la târg sunt deparazitate, vaccinate, iar celor cărora vârsta le permite, sterilizate. Timișorenii care doresc să contribuie la salvarea pisicilor de pe stradă, dar nu pot să ia una acasă, sunt încurajați să aducă donații constând în nisip pentru pisici, mâncare de pisici uscată și umedă sau să doneze bani pentru ca ONG-ul să poată trata, opera, vaccina și deparazita viitoarele pisici care așteaptă să fie salvate.

Vă așteptăm să ne cunoaștem, să vă jucați cu pisicile, să vă lăsați dezmierdați de felinele noastre, să vă încărcați cu energie pozitivă și bineînțeles, să vă îndrăgostiți de viitorul membru al familiei voastre„, transmite Asociația Pieces of Heaven.

Târgul de adopții pisici are loc sâmbătă, între orele 10.00 – 14.30, la Jack’s Bistro.

targ adoptii pisici

LĂSAȚI UN MESAJ