Târg de accesorii fashion și expoziție de produse bio, în weekend, la Iulius Mall

101

Chiar dacă perioada zilelor călduroase și a concediilor estivale nu s-a încheiat, sunt din ce în ce mai mulți cei care se gândesc deja la garderoba de toamnă și la accesoriile cele mai potrivite pentru ținutele pe care le vor alege la întoarcerea din vacanță.

Pentru toți aceștia, la parterul Iulius Mall Timișoara, și-a deschis porțile un târg de accesorii fashion. În cadrul acestuia, pasionații de modă pot alege ceasuri, bijuterii, curele, eșarfe, brățări, inele, genți și alte piese  în tendințe, care să le scoată în relief personalitatea și să le contureze creativ vestimentația.

Produse apicole, dulciuri preparate după rețete de casă, vinuri ecologice, cosmetice din ingrediente naturale, cristale, minerale și suplimente alimentare, acestea sunt doar câteva dintre propunerile celor 25 de expozanți care participă la o nouă ediție a Expo Bio, organizată la demisolul Iulius Mall. Printre produsele naturiste aflate la mare căutare se numără mierea de salcâm, tei sau polifloră simplă, cu bucăți de fagure, fructe de pădure sau nuci. Seva de mesteacăn, amestecurile de semințe, ceaiurile din plante, dar și ciocolata de casă sunt alte produse care se bucură de mare succes în rândul cumpărătorilor.

Cele două târguri se desfășoară de vineri până duminică inclusiv, între orele 10:00 – 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ