Tânără mamă ucisă în fața copiilor de 4 și 7 ani. Fostul iubit o mai atacase și în trecut

779

Crimă îngrozitoare în Maramureş, la Sighetu Marmaţiei. O mamă a fost înjunghiată mortal de fostul iubit, chiar în faţa copiilor ei. Individul o mai atacase pe tânără acum o lună, tot cu cuţitul. Iar aceasta obţinuse un ordin de protecţie şi le ceruse judecătorilor să-i confişte bărbatului armele albe. Lucru care nu s-a întâmplat. Iar acum, bărbatul le-a folosit ca să o ucidă.

Femeia de 29 de ani, locuia împreună cu cei doi copii ai săi, de 4 şi 7 ani. Cel mare era din prima căsătorie, cel mic – chiar cu bărbatul care a ucis-o. Se despărţiseră în februarie. Ieri dimineaţă însă, acesta le-a făcut o vizită, pe neaşteptate. A atacat-o fără să ţină cont că cei mici erau de faţă.

Martor: ”ÎN FAŢA LOR A ÎNJUNGHIAT-O

AM VĂZUT CĂ VREA SĂ O ARUNCE DE LA BALCON JOS. ŞI AM FUGIT ŞI AM LUAT TELEFONUL CA SĂ SUN. ŞI CÂND M-AM ÎNTORS AM GĂSIT-O ÎNGRĂMĂDITĂ ÎN COLŢUL CELĂLALT AL BALCONULUI”.

Vecinii spun că individul s-ar fi înfuriat după ce femeia, ca să scape de el, i-ar fi spus că şi băiatul cel mic este al fostului soţ. Înainte să o ucidă, bărbatul i-ar fi trimis mai multe mesaje în care o ameninţa că o omoară.

Medicii au dus-o de urgenţă la spitalul din Sighet, apoi la Baia Mare. Acolo a intrat direct în sala de operaţii, însă a murit la scurt timp. După crimă, individul a fugit.

Poliţiştii l-au prins pe criminal la scurt timp, la mică distanţă de blocul unde a avut loc crima.

De un an de zile, bărbatul devenise extrem de violent. În februarie, a mai înjunghiat-o pe femeie. Atunci, a scăpat şi a depus plângere împotriva lui. Nimeni nu a luat însă vreo măsură.

Martor: ”A spus şi la poliţie că o să fie fapte, dar poliţia n-a crezut-o. Într-una i-a zis: Du-te acasă că nu ţi se întâmplă nimic! Şi s-a întâmplat. El era gelos, foarte gelos. Spunea că o bate foarte rău. Şi cu bâta în faţa copiilor. Fata a venit şi la mine de vreo câteva ori şi a dormit cu copiii”.

Cei mici au fost luaţi, deocamdată, de o prietenă. În România, violenţa domestică este una dintre cele mai mari probleme. De la începutul acestui an, doar în judeţul Maramureş, poliţiştii au emis 80 de ordine de protecţie. Însă acestea sunt valabile doar cinci zile.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ