Tânără, lăsată fără bani și acte în timpul marșului de 1 Decembrie

1349

Jurnalista era prezenta la Marșul Unirii pe străzile din Alba Iulia. Manifestația a fost organizată de partidul AUR și condusă de liderul formațiunii politice, George Simion.

Mai exact, în timp ce transmitea din rândul manifestanților cineva i-a deschis rucsacul și i-a furat portofelul în care avea documente, carduri, cam toate documentele, dar și o sumă de bani.

„În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani.

Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt.

Deocamdată, este un dosar penal cu autor necunoscut. Oamenii legii mi-au spus că vor face verificări”, a declarat jurnalista la postul România TV.

Miercuri, 1 decembrie, pe străzile din Alba Iulia au mărșăluit în jur de 2000 de oameni veniți din toate colțurile țării.

Sursa: https://www.money.ro/jurnalista-romania-tv-jefuita-la-alba-iulia-in-timpul-marsului-aur/

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ