20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Tânără din Etiopia, prinsă pe fâșia verde dintre Timiș și Serbia

O tânără din Etiopia a fost reținută de polițiștii de frontieră după ce a fost prinsă pe fâșia verde care desparte Timișul de Serbia. Femeia încerca să ajungă la fratele ei.

„În data de 02.07.2018, ora 15.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, județul Timiș, au declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale, în urma căreia au depistat, la aproximativ 800 m de linia de frontieră, o persoană care se deplasa pe jos, spre granița cu Serbia. Persoana în cauză a fost preluată şi transportată la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări”, anunță polițiștii de frontieră.

Oamenii legii au stabilit că tânăra are 23 de ani și a intrat legal în țară, în baza unei vize în scop de muncă. Aceasta le-a spus polițiștilor că a încercat să teacă granița, pe jos, pentru a ajunge la fratele ei, care e în Serbia. Totodată, cu o zi înainte, tinerei nu i s-a permis ieșirea din țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, deoarece nu deținea documentele de călătorie necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :