Tânără de 27 de ani, găsită moartă în apele unui râu. Nicoleta dispăruse de o săptămână de acasă

699

Trupul neînsufleţit al Nicoletei Marcu, tânăra în vârstă de 27 de ani, din Slatina, care a fost dată dispărută, în urmă cu o săptămână, de iubitul său, a fost găsit în râul Olt, în apropierea Clubului Nautic din municipiu.

Potrivit unor informaţii, unul dintre paznicii zonei de agrement de pe malul râului Olt a observat plutind ceea ce părea a fi cadavrul unei femei, aproape de mal, în zona debarcaderului.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt. A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Nicoleta a fost dată dispărută, duminică dimineaţa, după ce iubitul său, cu care locuieşte, nu a mai găsit-o pe tânără acasă. Acesta le-a spus oamenilor legii că în locuinţă nu i-a găsit nici telefonul sau alte obiecte personale, portofel.
Sursa: reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ