14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Tânără de 21, moartă după ce abia ieșise la plimbare. Ce au descoperit medicii în corpul fetei, la autopsie

Madalyn Davis, 21 de ani, a murit pe 12 ianuarie 2020, după ce a căzut de pe o stâncă din rezervația Diamond Bay, de lângă Sydney, loc popular în rândul amatorilor de selfie-uri spectaculoase. Rezultatele investigației asupra circumstanțelor morții manechinului și influencerului britanic au fost publicate pe 5 ianuarie 2021, informează Blick. Tânăra era beată și de afla sub influența unui cocktail de droguri.

Fotomodel și influencer de călătorii, cu peste 14.000 de urmăritori pe Instagram, tânăra abia se mutase în Australia și era foarte încântată de noua ei viață.

Madalyn fusese la o petrecere sâmbătă, 11 ianuarie 2020, iar la primele ore ale dimineții următoare s-a dus cu prietenii pentru a admira răsăritul de soare de pe stâncile Diamond Bay.

S-a dezechilibrat, a căzut și nu a mai putut fi salvată. Stâncile de lângă Sydney, Australia, sunt foarte populare printre amatorii de selfie-uri spectaculoase. Autoritățile britanice cele australiene au investigat cauzele decesului manechinului.

Anchetele paralele au ajuns la aceeași concluzie: moartea lui Madalyn Davis a fost cauzată de nesăbuința ei de a se aventura pe stânci și de consumul de droguri.

Cocaină, amfetamină, ketamină Autopsia a dezvăluit că Davis era sub influența unui adevărat cocktail de droguri în momentul morții sale. Urme de cocaină, MDMA, substanță psihoactivă din familia amfetaminelor, și ketamină au fost găsite în sângele ei. În plus, britanica era beată.

Sursa: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :