Tânără de 20 de ani, jefuită și bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc. Imagini șocante

542

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul și portofelul. Medicii care o tratează au sesizat Poliția, deoarece fata nu își amintește ce s-a întâmplat.

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost bătută.

Pe imagini se vede cum în scara blocului intră patru persoane, iar două dintre ele, care par că sunt împreună, urcă în lift. În momentul în care ușile ascensorului s-au închis, iar tânăra de 20 de ani a rămas cu bărbatul care a intrat ultimul în scară, acesta o lovește puternic cu pumnul în față și o trântește cu capul de ciment, apoi îi umblă prin buzunare, îi fură telefonul și portofelul și fuge.

Se pare că fata și-a pierdut cunoștința.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Alba, Luminița Prodan, a declarat, luni, că polițiștii au deschis o anchetă, după ce au fost anunțați de reprezentanții Spitalului din Alba Iulia despre fata care a ajuns sâmbătă seara, la spital, bătută.

„Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, precum și pentru identificarea autorului și tragerea lui la răspundere penală. În cauză este o persoană bănuită de comiterea faptei, colegii mei în acest moment fac investigații. Îl avem identificat ca și persoană bănuită (pe autor – n.r), urmează să fie făcute demersurile. (…) Pe noi ne-a sesizat un reprezentant al spitalului, care ne-a spus că la spital s-a prezentat o tânără care acuză pierderi de memorie. Din relatările fetei a rezultat că nu își amintește ce s-a întâmplat, ea nu a reclamat faptul că a fost victima unei infracțiuni. După aceea, colegii mei au făcut investigații, au ridicat și imaginile de pe camerele de supraveghere și au stabilit că este vorba despre o faptă de tâlhărie”, a spus Prodan.

Vezi imaginile cu momentul agresiunii AICI

sursa – stiripesurse.ro

2 COMENTARII

  1. hai sa si gandim de ce face asa ceva? hotul de ce nu are dreptul la opinie? ce oferte de munca a primit de la societate fara sa il forteze…? fata aia l-ar trata ca pe un gunoi in mod normal…!

LĂSAȚI UN MESAJ