20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Tânără de 20 de ani, găsită în stare gravă

Caz misterios în Italia. O româncă este în stare gravă la spital după ce a căzut de la geamul apartamentului, în creierii nopții, din motive necunoscute.

Tânăra din orașul Genova, în vârstă de 20 de ani, s-a prăbușit pur și simplu pe asflat, de la șase metri înălțime, în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit publicației bresciatoday.it, vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce au văzut-o pe tânără prăbușită pe trotuar. În doar cateva minute, două ambulanțe au sosit la fața locului și au stabilizat-o, femeia fiind ulterior transportată la un spital din Brescia.

În acest moment tânăra de 20 de ani este în stare critică, cu traume și fracturi severe. Doctorii au un prognostic rezervat, dar nu se tem pentru viața ei.

Carabinieri au deschis o anchetă pentru a elucida circumstanțele care au dus la acest incident. Aceștia au exclus responsabilitatea unor alte persoane, așadar rămân două ipoteze: fie românca a suferit un accident domestic, fie a încercat să își ia viața.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :