Tâlhărie de aproape 9.000 de lei, la Oravița

336

Polițiștii din Oravița efectuează cercetări față de doi bărbați, bănuiți că au sustras 8.650 de lei dintr-un restaurant din localitate. Unul dintre ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin, iar față de cel de-al doilea se efectuează demersuri în vederea identificării întrucât de sustrage urmăririi penale.

În 22 ianuarie, în jurul orei 4, intenționând să consume băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, s-au deplasat la un restaurant de pe raza localității Oravița. Deși localul era închis, cei doi au observat că barmana de serviciu era înăuntru. Pentru că aceasta ar fi refuzat să le deschidă, bănuiţii ar fi forțat ușa de acces iar sub amenințări cu acte de violență, i-au solicitat să le servească băuturi alcoolice. Profitând de neatenția barmanei, bărbatul de 21 de ani a sustras suma de 8.650 de lei dintr-o cutie metalică aflată în interiorul pultului de servire, după care a părăsit localul.

La scurt timp a fost urmat și de cel de-al doilea bărbat. În urma activităților desfășurate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul de 21 de ani, fiind recuperată o parte din suma sustrasă, respectiv 1050 de lei. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore iar la data de 23 ianuarie a.c. a fost prezentat magistraţilor, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş- Severin.

În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării și celui de-al doilea bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ