12 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Tăierile de corecție a arborilor

În această perioadă, Primăria Municipiului Timișoara, prin echipele operatorilor de servicii, execută tăierile de corecție a arborilor, în toate zonele orașului. Tăierile de corecție reprezintă o lucrare necesară atât pentru regenerarea coroanei arborilor, cât și pentru protejarea rețelelor aeriene de utilități.
În această săptămână, echipele de la Barierra, Horticultura și Rogera au executat tăieri de corecție a arborilor pe străzile :  Bujorilor, E. Zola, Intr. Crângului, Bader, S. Sagovici, Salciei, Măslinului,  Silistra, Verde, în Parcul Coposu și la Liceul I. Vidu. În zilele de joi și vineri, lucrările vor continua pe străzile : Bujorilor, Izlaz, Progresul, Carpați, V. Goldiș, Spl. Nistrului, M. P. Domășneanu, Crizantemelor, Măslinului, S. Sagovici, G. Tako, pe Calea Lugojului și la Liceul Vidu.
Tăierile de corecție vizează eliminarea ramurilor uscate sau a celor care afectează fațada, acoperișul imobilelor, rețelele electrice, rețele de telecomunicații, siguranța traficului pietonal și rutier. De asemenea, tăierile de corecție stimulează creșterea sau înflorirea, crearea unor forme decorative, echilibrarea arborilor, regenerarea lor și menținerea acestora în stare de siguranță.

Alte subiecte :

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare...

Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest – un nou apel de proiecte în cadrul PR Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor...

Citește și :