22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Sute de şoferi amendaţi pentru parcare, la Timişoara. Câteva zeci au lăsat maşinile în zonele pietonale

Sute de şoferi din Timişoara au fost amendaţi într-o singură lună pentru că au parcat neregulamentar. Dintre ei, mulţi au avut tupeul să intre cu maşinile în zonele pietonale adiacente centrului istoric.

Nu a scăpat niciunul de vigilenţa poliţiştilor locali. Potrivit agenţilor, 530 de şoferi au avut de plătit amenzi, iar 77 dintre ei au fost prinşi în locul unde accesul auto este interzis. „Printre cei sancționați se află și conducătorul unui autoturism marca BMW care a fost surprins zilele trecute în mai multe fotografii de un timișorean staționând în zona Piața Sfântul Gheorghe. Este vorba despre un conducător auto în vârstă de 29 de ani, din Timișoara, care a fost sancționat cu amendă de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, deoarece a staționat în zona restricționată prin indicatoare rutiere”, transmite Poliţia Locală.

Ce nu ştie Poliţia Locală este că, zilnic, străzile din centru istoric, devenite pietonale din 2015, sunt folosite de şoferi pe post de parcare. Cu toate că agenţii patrulează în zonă frecvent, şoferii tot nu se opresc. Ei spun că nu au unde să parcheze şi de aceea încalcă, cu bună ştiinţă, Legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :