Sute de societăți comerciale, verificate în weekend! S-a lăsat cu amenzi

17

Extinderea pandemiei de coronavirus a scos forțele de ordine în stradă. Polițiști, jandarmi, polițiști locali sau angajați ai Ministerului Sănătății au făcut controale în fiecare zi de weekend.

În Caraș-Severin au fost verificate sute de societăți comerciale și s-a lăsat cu amenzi. ”În total, în cele trei zile, 230 de polițiști, 48 de jandarmi, 12 cadre I.S.U., 47 polițiști locali, precum și 5 reprezentanți ai A.N.P.C., 8 ai Ministerului Muncii, 10 ai Ministerului Sănătății, 6 ai ANSVSA, 5 ai Ministerului Transporturilor, au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, pe terase și în trafic, au transmis polițiștii din Caraș-Severin. Au fost verificate 228 de localuri sau terase și 17 au primit sancțiuni, în valoare totală de 18.600 de lei, pentru ”organizarea de activități în spațiul public/privat pentru care au fost instituite restricții”.

Echipele mixte de control au depistat 44 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional.

LĂSAȚI UN MESAJ