Sute de polițiști din Timiș, pe teren în minivacanța de 1 Decembrie

40

Polițiștii timișeni nu se bucură de minivacanța de 1 Decembrie. Pentru ei este o perioadă de foc pentru că trebuie să supravegheze toate manifestările publice. Pentru asta, peste 700 de agenți vor fi pe străzi.

„Astfel, 716 poliţişti acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 420 sunt de la ordine publică, 117 de la rutieră, 17 de la investigaţii criminale, 120 de la transporturi, iar restul de la alte structuri, respectiv: investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Structurile de poliţie transporturi vor patrula în 82 de trenuri de călători, precum şi în cele 98 de staţii şi triaje de cale ferată din județ”, anunță IPJ Timiș.

Poliţiştii rutieri vor acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii Inspectoratului Județean Timiș sfătuiesc cetăţenii care intenţionează să participe la manifestările publice, ce se vor desfăşura în această perioadă, să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

 

LĂSAȚI UN MESAJ