Sute de persoane au intrat în țară pin vămile din Arad, au sosit din țări cu risc de cornavirus

1013

Sute de persoane au intrat în țară pin vămile din Arad, sosind din țări cu risc de cornavirus

Sute de persoane au intrat, într-o singură zi, în țară, prin vămile din județul Arad. Acestea au completat formularele oferite de polițiștii de frontier și au declarat că provin din regiuni unde s-a confirmat prezența coronavirusului.

”În punctele de trecere a frontierei de stat de pe raza Județului Arad, în intervalul 24.02.2020, ora 8.00-25.02.2020, ora 8.00, au completat chestionare aproximativ 410 persoane care au declarat că provin din regiunile afectate de Coronavirus. Acestea au fost îndrumate spre domiciile declarate, urmând să fie luate în evidență de Direcțiile de Sănătate Publică din județele lor de rezidență și să rămână în izolare la domicilii timp de 14 zile. Până în acest moment nu există nicio suspiciune de apariție a virusului pe raza județului Arad și nu există persoane aflate în carantină. Personalul medical de specialitate al Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, suplimentat cu personal din alte județe, continuă monitorizarea persoanelor care se prezintă la intrarea în țară în toate punctele de trecere a frontierei din județul nostrum”, a transmis IPJ Timiș.
Până în acest moment nu există nicio suspiciune de apariție a virusului „Coronavirus” pe raza județului Arad și nu există persoane aflate în carantină

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență s-a întrunit luni seară sub conducerea ministrului afacerilor interne, domnul Ion Marcel Vela, într-o ședință transmisă în teritoriu prin sistemul de videoconferință.

LĂSAȚI UN MESAJ