Sute de noi locuri de parcare pentru timișoreni, într-una din cele mai înalte structuri din țară

60

Una dintre cele mai înalte parcări din țară s-a deschis la Timișoara. La câteva minute de centrul vechi, în noul complex ce se contruiește de pe bulevardul Take Ionescu, șoferii își pot lăsa mașinile în sigunță.

Parcarea are 9 nivele și o capacitate de 700 de locuri. Va deservi noua clădire de birouri care se ridică în complex, dar va putea fi folosită și de șoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a orașului, funcționând atât pe bază de abonament, cât și cu tarifare orară. Noua facilitate va contribui la îmbunătățirea semnificativă a condițiilor de trafic din una din cele mai afectate zone din oraș din cauza lipsei locurilor de parcare – Bulevardul Take Ionescu – Punctele Cardinale – zona pietonală din Cartierul Cetate.

Parcarea are un sistem de camere video care detectează numerele de înmatriculare ale autoturismelor permițând accesul abonaților fără a mai fi necesară utilizarea unui card de acces. De asemenea, automatele de parcare sunt dotate cu POS pentru a facilita timpul de așteptare pentru efectuarea plății prin încurajarea tranzacțiilor efectuate electronic. Celor 700 de locuri de parcare disponibile odată cu darea în folosință a noii facilități, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuințe și birouri, astfel încât, în final, să fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ