Sute de mii de călători cu vaporașele Timișoarei

43
Societatea de Transport Public Timișoara anunță că de la pornirea celor 7 vaporașe, 200.000 de călători au circulat cu ele pe Bega. Mai mult, regia susține că întârzierile înregistrate sunt de… 2 minute.
„Faptul că transportul cu vaporașele pe Bega are succes la publicul călător, o arată și cifrele înregistrate, la finalul acestei luni cele 7 ambarcațiuni achiziționate de primăria Timișoara ajungând la un total de 200.000 de călători. În plus, gradul general de încărcare al celor 7 ambarcațiuni este de 85%, iar totalul întârzierilor acumulate în cele 2.594 de curse efectuate în regim de transport public local este de doar 2 minute”, a anunțat STPT.
Timișorenii și turiștii Timișoarei au ales vaporașele ca mijoarce de transport în comun sau de agrement și în 2019 în număr la fel de mare. Aproape 50.000 de călători au ales transportul de promenadă pe Bega, începând cu luna martie până în prezent, situația fiind aceeași și-n privința călătorilor care au călătorit în regim de transport public, luna aceasta ajungând la un total de 113.490 de călători. Transportul public pe Bega se efectuează de luni până vineri, în fiecare săptămână, publicul călător fiind deservit de câte trei nave, o călătorie costând 1 leu, în timp ce transportul de agrement se face la fiecare final de săptămână, cu câte două nave.

LĂSAȚI UN MESAJ