Sute de locuri de muncă, în ţară şi în străinătate, pentru medici şi asistente. Târgul „Cariere în alb” la Timişoara

317

Duminică, 23 octombrie 2016, între orele 10.00 şi 16.00, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, se desfăşoară Târgul „Cariere în Alb”, cu sute de locuri de muncă în ţară şi în străinătate, oferite medicilor şi asistentelor.

Locurile de muncă oferite vizează toate categoriile de profesioniștii din domeniul sănătății: medici de familie, medici de specialitate, rezidenți, stomatologi, studenți la medicină din anii terminali, asistenți medicali, fizioterapeuți, moașe.

Oferta include posturi în Suedia, Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Franţa, Austria, Elveția, Berlgia, Germania – ţări în care, un medic specialist poate câştiga până la 13.000 de euro pe lună.

În plus, medicii care aplică pentru un loc de muncă în străinătate pot beneficia și de alte servicii din partea recrutorilor, cum ar fi cursurile gratuite de limbă străină, obținerea permisului de ședere, respectiv de muncă, ajutor în relocarea familiei și asistență în găsirea unei locuințe.

În cadrul târgului va avea loc și o conferință susținută de organizația non-profit Medecins Sans Frontieres (Doctors Without Borders), care va vorbi despre ce înseamnă să practici medicina în țările afectate de conflicte, epidemii sau dezastre naturale, dar și despre ofertele de muncă adresate medicilor ce vor sa profeseze în astfel de țări.

Participarea la târgul cariere în alb este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ