Sute de copii premianți, răsplătiți de Clubul Rotary Opera

73

Duminică 18 decembrie 2016 Clubul Rotary Opera Timișoara a organizat evenimentul ”Premii pentru Premianți”, aflat deja la a șasea ediție, pentru a răsplăti excelența copiilor cu merite deosebite din mediul rural al județului Timiș. Peste 700 de copii, elevi ai claselor VI-VIII ce au obținut premiile I, II și III la sfârșitul anului trecut școlar (2015-2016) din satele și comunele județului Timiș, au fost aduși cu concursul Inspectoratului Școlar Timiș să vizioneze la Cinema City filmul „SING”. Ca și în anii anteriori, pentru mulți dintre acești copii, însăși venirea la oraș a constituit o premieră.

Încă de la coborârea din microbusele școlare, așa cum am anticipat, entuziasmul, emoția și bucuria copiilor ne-a cuprins pe toți cei implicați în acest eveniment.

Rotary Opera Timișoara duce astfel mai departe tradiția Rotary România și Rotary Internațional de implicare în acțiuni de sprijin comunitar (social, educațional, cultural, de îngrijire a sănătății), angrenând  generozitatea oamenilor de afaceri în proiecte de susținere a tineretului si educației de vârf a acestuia. Ca membrii ai organizației, dar și ca oameni, subscriem devizei:”calitatea pregătirii excelente de astăzi este garanția unui viitor mai bun”, viitor pe care noi îl privim cu încredere!

Clubul Rotary (www.rotary.org) este prima organizație creată pentru a servi comunitatea încă din februarie 1905. În prezent, organizația Rotary Internațional este compusă din peste 34.000 de cluburi în mai mult de 200 de țări și arii  geografice, ai cărei peste 1.2 milioane de membrii formează o rețea  globală de lideri într-o mare diversitate de comunități, de profesiuni  sau de afaceri, oameni angajați responsabil într-o misiune nobilă, care își dedică timpul și talentul servirii comunității lor și celor aflați  în nevoie oriunde pe glob, în spiritul valorilor etice înalte și al bunei înțelegeri.

Acest proiect s-a putut desfășura și datorită partenerului nostru în proiect: Inspectoratul Școlar Județean Timiș și sponsorilor de anul acesta, cărora le mulțumim pe această cale: Stada Hemofarm, Benning, Denco Happel, Maschinenbau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ