„Surpriză” culinară de proporţii pentru un bărbat. A găsit o lamă de cutter în mâncarea pe care o comandase la un restaurant

121

Clientul restaurantului a depus o plângere la Protecţia Consumatorilor şi la Direcţia Sanitară-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi. Reprezentanţii restaurantului nu au o explicaţie pentru cele întâmplate.

Surpriză extrem de neplăcută pentru un bărbat din Galaţi, care a mers să mănânce la un restaurant cu specific spaniol din centrul Galaţiului. Acesta a găsit  o lamă de cuter în paella, mâncarea comandată la restaurant şi a filmat imediat incidentul. Clientul restaurantului a depus apoi o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor şi la Direcţia Sanitară-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi. Administratorului restaurantului nu îşi poate explica cum a putut ajunge lama de cuter în mâncare.

„Nu avem nicio explicaţie pentru acest incident. Efectiv nu ştim cum a putut ajunge lama de cuter în mâncare. Nu lucrăm în bucătărie decât cu cuţite profesionale. Am verificat tot stocul de marfă după incident. Nu am găsit nimic în neregulă. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ne-am prezentat scuze. Nu s-au încasat bani pe nota de plată. Suntem pregătiţi să facem faţă oricărui control şi îi asigurăm pe clienţii noştri că facem eforturi să le oferim produse sigure şi de cea mai bună calitate”, a declarat administratorul restaurantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.