Supărat pe colegi, un fost primar liberal a protestat într-un mod inedit

51

Supărat pe colegii săi de partid că nu mai vor să-i susțină candidatura la Primăria comunei Brănișca, din județul Hunedoara, Teodor Lazăr a organizat un protest inedit. Acesta a venit la sediul PNL din Deva cu mașina plină cu diverse mesaje adresate conducerii organizației județene a partidului.

Conform ziardehunedoara.ro, după ce a pierdut alegerile din 2016, Teodor Lazăr susține că oamenii din comună îl vor, din nou, în fruntea primăriei. Însă, nu a găsit susținere și înțelegere în rândul colegilor de partid. Fostul primar spune că a trimis trei petiții conducerii județene a PNL Hunedoara, la care nu a primit răspunsuri. Și, de aceea când a depus a patra petiție, a dorit să protesteze.

„Am protestat pentru că sunt liberal și conducerea partidului nu înțelege că statutul PNL trebuie respectat. Am încercat mai multe discuții cu ei, nu am reușit. Le-am trimis trei scrisori, dar nu mi-au răspuns. Până la urmă, în al XII-lea ceas, președintele Heiuș m-a sunat și m-a rugat să nu protestez, că nu e bine pentru PNL, că sunt membru liberal, printre puținii din județ din vechea gardă”, a declarat Lazăr, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ