Studenții au urcat pe podium în startul returului

80

Politehnica Timișoara a urcat pe podiumul Ligii Național de handbal masculin cu a noua victorie a campionatului. Alb-violeții au obținut al șaptelea succes pe teren propriu, 32-24 cu Dunărea Călărași în prima etapă din retur.

Cu cea mai bună defensivă a campionatului și cel mai bun procentaj al victoriilor pe teren propriu, Timișoara a mai făcut o victimă pe parchetul sălii Constantin Jude. Dunărea Călărași a pierdut la scor disputa cu Poli din startul returului.

Gazdele au făcut o repriză secundă excelentă începută de la 13-13 și încheiată cu 32-24. Filip Marjanovic a reprezentat principala gură de foc a lui Poli, extrema de Serbia reușind 12 goluri. L-au urmat Vuk Milosevic și Alin Șania, cu câte 5 goluri, Orbovic, Krsto Milosevic, Cîmpan, Fenici, cu câte două goluri, Hrimiuc și Lasica, cu un gol.

Cu 29 de puncte obținute în primele 14 etape din Liga Zimbrilor, Poli s-a urcat pe treapta a treia la două lungimi de liderul Steaua București. Alb-violeții susțin ultimul joc din campionat miercuri, la Vaslui. Liga Zimbrilor se întrerupe apoi până în 1 februarie.

Ultima partidă a anului pentru Poli va fi cea de pe teren propriu, sâmbătă, 16 decembrie, în compania Științei Bacău, joc ce va conta pentru sferturile de finală ale Cupei României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ