Studenți din întreaga țară, în căutarea unei „comori” prin cele mai frumoase locuri ale Timișoarei. Ce acțiune are loc

783
comoara ligii ac

Studenți din întreaga țară sunt implicați, în acest sfârșit de săptămână, într-un proiect inedit la baza căruia stă celebrul joc al vânătorii de comori. Astfel, participanții la acțiunea „Comoara Ligii AC” primesc o serie de indicii pentru a putea pune mâna pe o așa numită „comoară”.

Pentru a primi aceste indicii care îi vor purta prin cele mai frumoase părți ale orașului de pe Bega, tinerii trebuie să îndeplinească un task la fiecare check­point de pe traseu. Scopul acestui proiect este de a reuni tinerii din toată țara pentru un weekend la Timișoara, în vederea încurajării lor să verifice, să inspecteze și să cunoască orașul parcurilor, în conformitate cu ceea ce transmite și sloganul „Timișoara Capitala Tineretului din România” – CheckOut Timișoara.

110 studenți s-au înscris în cadrul proiectului organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica din Timișoara. Tema ediției din acest an este „Timișoara Postapocaliptică” și propune o altfel de viziune asupra orașului de pe Bega, distrus de vremuri apocaliptice.

„Urmărim ca tinerii participanți la această ediție a proiectului „Comorii Ligii AC” să petreacă un weekend minunat în Timișoara, să descopere oportunitățile pe care orașul le oferă tinerilor și anume acela de a ieși, de a interacționa cu ceilalți tineri și de a aduce inovații și realizări în comunitate”, spune Isabela ­Nicoleta Iacoban, ­ coordonator „Comoara Ligii AC” 2016.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.