Studentă, moarte subită în timpul unui examen. Avea doar 24 de ani

1314

Andra Mădularu, o tânără, de doar 24 de ani, studentă la Facultatea de Drept a Universității Ovidius din Constanța, a sfârșit tragic sub ochii colegilor care nu au avut cum să o ajute. Totul s-a întâmplat brusc, în timpul susținerii unui examen. ”I s-a facut rău dintr-o dată. Am chemat ambulanța, medicii au încercat să o resusciteze, dar în zadar. Am înțeles ca ar fi facut infarct”, a spus un martor, conform bzi.ro. Andra Madularu era membru activ al ELSA (Asociatia Europeana a Studentilor la Drept).

Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook al facultății

Tragicul eveniment a fost anunțat pe pagina de Facebook a Facultății de Drept și Științe Administrative – Universitatea „Ovidius”. „Cu multă tristețe și durere în suflet vă anunțăm dispariția fulgeratoare a studentei noastre, Madularu Andra, Drept anul IV, membru activ ELSA. Drum bun printre îngeri, suflet tânăr!”

Și colegii din cadrul ELSA Constanța au transmis un mesaj de condoleanțe: „O inimă mare a încetat să bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer! Deplângem, cu nemărginită durere, stingerea neașteptătă din viață a celei care ne-a fost colegă și prietena, ANDRA MĂDULARU. Familia, colegii și prietenii trăiesc în aceste zile această pierdere cu o adâncă durere în suflet. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, conform replicaonline.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ