Structură metalică, transportată în Arad. Posibile restricții! 

29

Atenție, șoferi! În weekend va avea loc un transport agabaritic un județul Arad. Acesta pornește de la cam Nădlac II, de pe autostradă și ar putea fi instituite anumite restricții de circulație.

Traseul transportului este:

NĂDLAC 2 PTF (județul Arad) – A1 – A11 – DN7 – VLADIMIRESCU (județul Arad)

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,60 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ