Străzile Timișoarei, asfaltate pe ploaie

97

”În caz de vreme nefavorabilă lucrările vor fi reprogramate” – este o frază auzită zilnic de la Biroul de Comunicare al Primărei Timișoara atunci când vorbim despre programul de întreținere și reparații a străzilor din oraș. Însă, deși marți dimineață plouă, angajații SDM au ieșit la muncă.

Mai mulți timișoreni au surprins o echipă a SDM pe Calea Aradului, unde angajații de la drumuri turnau de zor asfalt, printre stropii de ploaie.

”Afară plouă de rupe, băieții bagă lucrări de terasamente. Când vor apărea gropi la 6 luni de la asfaltare, Nicolae Robu ne va explica unele porcării despre specificitatea solului din Timișoara”, a scris un timișorean pe un grup de pe Facebook, alături de poza atașată.

Tot pentru ziua de marți erau programate lucrări pe următoarele străzi:

Blv. L. Rebreanu, Calea Martirilor, drum legătură Calea Aradului cu Calea Torontalului, Calea Aradului / Miresei, Str. Oglinzilor, Str. Martir C-tin Radu, Str. Andrei Istvan, Str. Gelu, Str. Dunărea, Calea Torontalului, Str. Munteniei, Str. Emil Zola, Str. F. Mistral ; Str. Uzinei, Str. Vălişoara, str. Rozelor.

foto – Cetățean în Timișoara. Pretențios

LĂSAȚI UN MESAJ