Stradă superbă cu piatră cubică, distrusă de o lucrare în subteran. FOTO

198

Una dintre frumoasele străzi cu piatră cubică și vile vechi din Timișoara a fost distrusă după o lucrare în subteran a angajaților Aquatim. Problema este că în urma lor, ”doreii” nici măcar nu au nivelat pământul aruncat peste săpătură, în locul pietrei cubice scoase, care a rămas depozitată, bineînțeles, pe spațiul verde de lângă stradă.

Vorbim de strada Argeș. Aici au rămas, după lucrare, două mormane de noroi care îți aduc aminte de tranșee de război și nicidecum de o stradă din zona centrală a orașului.

Locuitorii și cei care au afaceri în zonă ne-au spus că strada este în situația asta încă de la începutul săptămânii. Șoferii de abia mai pot intra pe stradă de teamă că își vor strica mașinile.

”A fost un defect de conductă, remediat marți. Am notificat firma care reface carosabilul, termenul în care trebuie să readucă strada la starea inițială este de 5 zile lucrătoare.

Colegii de la intervenții au notat ce ne-ați semnalat și vor mai trece în cursul după-amiezii să niveleze”, a declarat Loredana Leordean, purtător de cuvânt al Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ